Käyttöehdot

Sitoudut näihin käyttöehtoihin käyttäessäsi Ppkk.fi-palvelua.

Palvelun kuvaus

Ppkk.fi on työkalu, jolla voidaan selvittää, mikä päivämäärä sopii parhaiten joukolle ihmisiä. Palveluun tallennetaan äänestyksen perus­tiedot, päivämäärä­vaihtoehdot ja ihmisten valinnat.

Tietosuoja ja tietojen käsittely

Palveluun syötetyt tiedot tallennetaan varmuuskopioidulle palvelimelle määrä-ajaksi. Käyttäjä määrittelee äänestystä avatessaan äänestykselle loppumispäivämäärän. Tiedot säilytetään kuusi viikkoa äänestyksen loppumispäivämäärän jälkeen, jotta käyttäjät voivat katsoa äänestyksen tulokset.

Käyttäjä voi poistaa omat tietonsa menemällä äänestykseen, valitsemalla kirjautumisnimensä ja kirjautumalla ulos.

Palveluun ei pidä syöttää luottamuksellista tietoa. Emme oletusarvoisesti kerää henkilötietoja, kuten kirjautumisessa tarvittavat tiedot, joten emme myöskään voi tarjota vahvaa autentikaatiota.

Sallittu käyttö

Palvelua on käytettävä siten, että käytöstä ei aiheudu häiriötä muille käyttäjille, palveluntarjoajille tai kolmansille osapuolille. Palveluiden käyttö ei saa olla palvelun käyttöohjeiden- ja ehtojen, lain tai hyvän tavan vastaista.

Vastuun rajoitus

Palvelu tarjotaan sellaisena kuin se on. Palvelun saatavuutta, virheettömyyttä, luotettavuutta tai turvallisuutta ei taata.

Lisätietoja

Palvelun tuottaa Marsh & Hoe Oy. Lisätietoja <tuki at ppkk.fi>